StoryEditorOCM
Slanogric-gric

Za savršeno hrskavu i sočnu pohanu piletinu trik je u ovom sastojku i načinu pripreme: malo će vas iznenaditi, ali pali

Piše S. Š.
17. lipnja 2024. - 12:50

Dobar trik za savršenu hrskavost mesa uvijek dobro dođe, a ovaj je posebno zgodan i - pali! Ako želite sočne pileće batake koji će dobiti dugo željenu hrskavu slasnu koricu u pečenju, trik je u majonezi.

Batake ne trebate pržiti u dubokom ulju... Dovoljno je meso namazati majonezom koja će zadržati sočnost piletine, prekriti ga krušnim mrvicama koje će dati posebnu hrskavost, a potom ga ispeći u pećnici. Vjerujte nam - za prste polizat...

Za svaki batak bit će vam dovoljna jedna žlica majoneze pa mjere prilagodite količinu mesa. Važno je i da majonezu začinite kako biste postigli savršenu kombinaciju aromatičnosti i sočnosti. Tajne se, pak, uvijek kriju u malim stvarima, a garantiramo da će ova biti pun pogodak!

Hrskavi pileći bataci

Sastojci:

4-6 pilećih bataka...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2025 04:52