Dobar trik za savršenu hrskavost mesa uvijek dobro dođe, a ovaj je posebno zgodan i - pali! Ako želite sočne pileće batake koji će dobiti dugo željenu hrskavu slasnu koricu u pečenju, trik je u majonezi.
Batake ne trebate pržiti u dubokom ulju... Dovoljno je meso namazati majonezom koja će zadržati sočnost piletine, prekriti ga krušnim mrvicama koje će dati posebnu hrskavost, a potom ga ispeći u pećnici. Vjerujte nam - za prste polizat...
Za svaki batak bit će vam dovoljna jedna žlica majoneze pa mjere prilagodite količinu mesa. Važno je i da majonezu začinite kako biste postigli savršenu kombinaciju aromatičnosti i sočnosti. Tajne se, pak, uvijek kriju u malim stvarima, a garantiramo da će ova biti pun pogodak!
Hrskavi pileći bataci
Sastojci:
4-6 pilećih bataka...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....