Ovog vikenda pečemo francuze. Mislimo na kruh, jasno. Onaj dugački, s hrskavom koricom izvana, a iznutra jako mekan i prozračan. Recept koji ćem o koristiti pronašli smo na Instagramu Kap maslinova ulja i uz njihov vam ga "blagoslov" prenosimo. Pogledajte samo kako je lijep kruh kad se zamuti na pravi način...
No nije ga dovoljno samo znati dobro zamutiti. Treba ga znati i dobro - zamotati. Naime, kako je objašnjeno u receptu, francuzi se ne oblikuju poput običnog kruha. Tijesto je najprije potrebno raširiti, a zatim zarolati poput palačinke. Na taj će se način osigurati prava tekstura.
"Bit je da bude više slojeva tijesta, kako bi francuz bio što prozračniji", objasnila je Katarina, kreatorica sadržaja iza ovog odličnog profila te poručila da su o...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....