Nema toga što ne može postati još bolje uz dobar nadjev od mljevenog mesa. Pite. Musake. Paprike. Sarme. Cannelloni. Tortilje. Palačinke. Mogli bismo nabrajati do sutra, ali ovog puta riječ je o palačinkama: nudimo vam recept za najbolje palačinke s mljevenim mesom koje ste ikad kušali.
Ne samo da je nadjev vrhunski, jer se radi po starom talijanskom receptu koji je obično rezerviran za cannellone, nego su i palačinke sasvim posebne. Rade se uz dodatak parmezana, što im uvelike popravlja okus, ali ih također čini nešto čvršćima, što je dobro jer neće pucati niti se raspadati kad ih pokušate izvaditi iz posude u kojoj ste ih zapekli.
Sočnost im čuva jednostavan, ali dobar preljev na bazi kiselog vrhnja. Ako volite da su baš jako sočne, preljevu dodajte i nekih 150 ml ml...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....