Palačinke sa sirom uvijek su dobra ideja, a kad je sezona jagoda i malina, tada su još bolja, jer se s tim slasnim voćem mogu baš lijepo kombinirati.
Teško je reći jesu li bolje kad se bobičasto voće doda klasičnom nadjevu od svježeg sira, vrhnja, jaja i vanilin šećera ili su bolje kad se od voća napravi fini umak. Nije se lako odlučiti ni treba li palačinke na kraju još i premazati vrhnjema pa zapeći ili se čim su namazane i zarolane odmah baciti na uživanje...
Sve te teške odluke prepustit ćemo vama, a mi vam predlažemo odličan recept.
Ove su palačinke sa sirom osobito fine jer se umjesto svježeg sira koristi mascarpone pa su jako bogate i kremaste. Ova vrsta palačinki sa sirom nije idealna za zapeći, jer nadjev sadži šlag, stoga ako želite zapečene, koristite kla...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....