Bez obzira na to što Hvarom haraju gotovo nesnosne ljetne sparine i toplinski valovi, zbog čega nam je apetit ipak nešto slabiji nego za ugodnijeg vremena, kada se dobri prijatelji nađu, može se guštati u dobroj spizi. Pa čak i u spoju međimurske i mediteranske kuhinje. A kako je do njega došlo?
Kao i svakog puta. Poznati jelšanski gurman Nikša Bojanić – Matijac lako nađe razloga za okupiti njemu drage ljude, a onda u pomoć pozove poznatog međimurskog glazbenika Franju Preložnjaka - Žaka, koji već gotovo deset godina ljeti zabavlja turiste na Otoku sunca, pa zato i nastane ta posve zanimljiva, odnosno kombinirana gastronomska fešta.
- Naši stari su još onda kad sam bi dite govorili da kuća u koju nitko ne dolazi, ništa ni ne vridi. Izbjegli smo mi vrućinu i ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....