Legendarna sarajevska Aščinica ASDŽ, specijaliteti od grdobine, inćuna i raže s potpisom renomiranih chefova Hrvoja Zirojevića i Željka Nevena Bremeca, latte art bravure hrvatskog barmenskog prvaka, gluten free u street foodu, sljubljivanje vina s desertima, plavci mali različitih terroira, premijera konceptnih likera vrgorske Poetice, obilježili su završni dan jubilarnog, 10. izdanja Grand Gourmeta.
Posljednji dan festivala i natjecanja odvijala su se i posljednja nadmetanja u disciplini Chef‘s Table, kuhanju i posluživanju četiri slijeda jela i pića gostima koji su ujedno bili suci. Među ostalima, natjecale su se dvočlane ekipe (kuhar i konobar) legendarne sarajevske Aščinice ASDŽ, baranjskog restorana Čingi lingi Čarda, Slavonske kuće iz mjesta Korija kod Virovitice, pri...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....