Bržole su odlična opcija za gril, bilo da je riječ o roštilju ili tek o tavi, no pri njihovoj pripremi mnogi rade greške zbog kojih meso, umjesto da bude sočno i podatno, završi isušeno i tvrdo. Nekima, pak, smeta specifičan okus svinjetine pa ga pokušavaju otkloniti uz pomoć začina.
Kako bi postigli sočnost i ugodniji okus, mnogi pribjegavaju mariniranju. Međutim, mariniranje svinjskih odrezaka nije uvijek baš jako dobra ideja...
Kod bržola, kao i kod nekih drugih vrsta mesa, postoji vječno pitanje: je li bolje koristiti klasičnu "tekuću" marinadu ili je meso bolje natrljati mješavinom začina.
A to povlači nova pitanja: hoće li marinada za koju ste se odlučili biti dovoljno djelotvorna da meso ostane sočno, hoće li se sastojci lijepiti za gril, hoće li kapati i mrv...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....