StoryEditorOCM
Savjetipravilan način

Može biti izvor zdravlja ili - smrada. Ovo je povrće superhrana, ali samo ako se pravilno skuha. Znate li za trik s X-om?

Piše T. S. M.
13. prosinca 2024. - 07:05

Zeleno lisnato povrće morali bismo jesti što češće, čega se neki drže, a neki baš one. Nažalost, čak i oni koji se pridržavaju ovog savjeta jedu manje-više samo tri do četiri vrste zelenog lisnatog povrća, dok bi uključivanjem šire palete vrsta povrća u svoj jelovnik bili na većem dobitku.

Jedna od vrsta povrća koja je nepravedno zapostavljena je kelj papučar, poznat još i kao ili prokulice. 

Prave su male zimske čuvarice zdravlja, a možete ih spremiti na puno prekrasnih načina. Ne samo da možete, nego biste i trebali jer obiluju onima C, A i B, kao i folnom kiselinom, magnezijem i kalcijem.

No jako je važno da to učinite pravilno, u protivnom ćete izgubiti nezanemariv dio hranjivih tvari te pritom postići jednu ružnu posljedicu: k...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. prosinac 2025 23:04