Mesna štruca omiljeno je jelo koje se topi u ustima od mekoće - odnosno, tako bi barem trebalo biti, a ako ne znate ovu malu tajnu, vaša mesna štruca nikad neće doseći savršenstvo. Nije svima poznata, a baš ćete po njoj raspoznati prave majstore u pripremi ovog jela od onih čija je mesna štruca uvijek nekkao suhonjava i bezvezna, koliko se god trudili.
Mesna štruca uvijek će vam ispasti savršeno ako u posudu u kojoj je pečete najprije stavite debeli slij krupno sjeckanog luka. Luk će spriječiti isušivanje i prožet će meso svojom aromom, čineći jelo neodoljivo ukusnim.
Još je jedan mali detalj bitan, a mnogi ga preskaču: smjesi mljevenog mesa treba dodati pozamašnu količinu mekanog kruha namočenog u mlijeku - jedna od najboljih opcija za ovo je kruh koji koristimo za ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....