StoryEditorOCM
Savjetine znaju je svi

Najsočnija mesna štruca koju ste probali: omiljeno jelo ima jednu malu tajnu, zaslužna je za savršen rezultat svaki put

Piše T. S. M.
2. kolovoza 2024. - 12:36

Mesna štruca omiljeno je jelo koje se topi u ustima od mekoće - odnosno, tako bi barem trebalo biti, a ako ne znate ovu malu tajnu, vaša mesna štruca nikad neće doseći savršenstvo. Nije svima poznata, a baš ćete po njoj raspoznati prave majstore u pripremi ovog jela od onih čija je mesna štruca uvijek nekkao suhonjava i bezvezna, koliko se god trudili.

Mesna štruca uvijek će vam ispasti savršeno ako u posudu u kojoj je pečete najprije stavite debeli slij krupno sjeckanog luka. Luk će spriječiti isušivanje i prožet će meso svojom aromom, čineći jelo neodoljivo ukusnim.

Još je jedan mali detalj bitan, a mnogi ga preskaču: smjesi mljevenog mesa treba dodati pozamašnu količinu mekanog kruha namočenog u mlijeku - jedna od najboljih opcija za ovo je kruh koji koristimo za ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. listopad 2025 14:24