U zadnje se vrijeme ne možemo zasititi sarmi, a ako ih i vi često pripremate i volite ih jesti, dobro će vam doći savjeti uz koje sarme svaki put ispadnu tako dobre da čak i prije nego ih sve pojedete počinjete planirati iduću turu. Bez brige, nećemo vam predložiti ništa čudno ni neobično, sve su ovo dobri stari savjeti koje su naše bake vrlo dobro znale, samo nam ih nisu stigle sve prenijeti ili mi nismo dovoljno dobro slušali...
Evo, na primjer, znate li da je za dobre sarme dobro pri ruci imati ostatke slanine - mislimo na onu kožu koju neiskusni kuhari bacaju u smeće, no iskusniji je čuvaju kao suho zlato? Osim što će vam super doći kad kuhate grah i slična jela, koža od pancete spasit će vam sarme da ne zagore: samo je stavite na dno lonca prije nego u njega stavite re...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....