Zmnate li da postoji sastojak koji sve što kuhate i pečete može napraviti puno, puno ukusnijim? Da, mislimo i na slatka i na slana jela. I ne, ne mislimo na nikakvu tešku kemiju, ovaj sastojak s čudesnim djelovanjem na okus je potpuno prirodan, a riječ je o sasvim običnom maslacu. Zapravo ne sasvim običnom - nego o takozvanom zagorenom maslacu.
Ne morate ga kupovati, lako ćete ga napraviti sami, samo trebate zagrijati maslac toliko da tvari koje se u njemu nalaze pored masnoća počnu gorjeti, čime će se osloboditi prekrasna orašasta aroma.
Kad dobijete zagoreni maslac, moći ćete ga koristiti za fine umake poput onog s kaparima i limunom, moći ćete ga koristiti u slasticama poput keksića s komadićima čokolade, a ono zbog čega ćete ga najviše zavoljeti je činjenica da će čak...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....