Premda se ne bi reklo na prvu, nije lako savršeno ispeći pkjeskavice Problem osobito zadaju one debeljuškaste, kakvima volimo puniti hamburgere - zbog njihove debljine vanjski sloj se zna isušiti, dok unutrašnjost ostane sirova. S druge strane, mnogima je izazov pogoditi optimalnu temperaturu, zbog čega im pljeskavice redovito izgore.
No kad vam prišapnemo naš mali trik, svi će vam problemi vezani uz pečenje pljeskavica nestati. Ono što vam treba za postići savršen rezultat je: led. U kockicama.
Dva su načina kako uz pomoć leda možete pomoći pljeskavicama da se se bolje ispeku. Prvi je najjednostavniji i najbolje ga je koristiti za malo tanje "pljeske": nakon što meso bacite na gril, samo mu na vrh stavite kockicu leda. Ona će se polako topiti, čuvajući sočnost.
...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....