Na čemu vi pržite jaja? Na tavi, odgovorit će oni skloni šalama i pošalicama, ali nas zapravo zanima što prije jaja stavljate u tu svoju tavu. Ulje? Mast? Maslac?
Sve su to dobri odgovori i samo nastavite tako, ali ako se odlučite uštedjeti na kalorijama, otkrit ćemo vam još jedan sastojak. Nikad ga se, ali baš nikad ne biste sjetili.
Krastavac. Njime biste, barem ako video koji ćete pogledati u nastavku nije neki trik, trebali premazati tavu. Jaje se neće zalijepiti, ali će se savršeno ispeći i to za nula (dodatnih) kalorija i masnoća.
Evo kako se izvodi spomenuti trik, za slučaj da vam se ne da gledati video.
Tavu od nehrđajućeg željeza trebate zagrijati, zatim uzmite krastavac i prerežite ga pa prerezanom stranom napravite nekoliko krugova po tavi, a zatim na to mjesto koje ste premazali razbijte jaje.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....