Punjene paprike svaka kuća priprema na svoj način i svaka familija ima svoju malu tajnu za najbolji uspjeh, pa tako i vi vjerojatno znate kakve točno volite. Međutim, jedna je stvar univerzalna: svi volimo da su punjene paprike pune okusa i da im nadjev nije suh i tvrd nego lijepo sočan. A znate li kako točno postići taj cilj?
Ako baš i niste osobito zadovoljni svojim punjenim paprikama i nikad vam nisu onako dobre kao mamine ili bakine, vjerojatno radite greške koje mnogi čine. Jedna od njih je korištenje čiste junetine, a rezultat je suh nadjev. Junetini obavezno treba dodati i svinjetinu, jer će masnoća iz tog mesa pomoći nadjevu da zadrži sočnost, a optimalan omjer je 70:30 u korist junetine. Ako nemate pri ruci mljevenu svinjetinu, stavite malo više pancete i to onog bijelog ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....