Zimi svi volimo gusta i krepka jela na žlicu, a da bi nam takva najbolje uspjela najčešće je potrebno dugotrajno kuhanje, tijekom kojeg se mekši sastojci raspadnu i spoje u moćnu, ukusnu mješavinu. I to je sasvim okej kad kuhamo vikendom pa nas nije briga što će za pripremu jela trebati odvojiti najmanje dva do tri sata, no kad se suočimo s užurbanošću radnoga dana ili se jednostavno nismo sjetili staviti sve sastojke koje jamče gust i fin umak, potrebni su nam mali trikovi.
Jedan od najboljih je izuzetno jednostavan, a za razliku od zaprške, kojoj mnogi pribjegavaju u ovakvim situacijama, ne opterećuje probavu, a može se pripremiti i tako da ne sadrži gluten, koji mnogima smeta.
Sve što vam je potrebno je malo vode u koju ste umiješali malo brašna. U slučaju izbjegav...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....