StoryEditorOCM
SlanoOvo morate probati!

Delikatesa za siću: za samo dva eura i 10 minuta posla možete dobiti savršen prilog jelima s roštilja! A to nije sve...

Piše T. S. M.
7. svibnja 2024. - 08:10

Mnogi ljubitelji specijaliteta s roštilja ujedno su obožavatelji pikantne hrane, a ako je i s vama takav slučaj, svidjet će vam se jednostavan recept za prilog koji pršti od okusa i savršeno se slaže s mesom, ćevapima, pljeskavicama, kobasicama i ražnjićima ispečenima na gradelama.

Nećete morati uložiti puno truda, a ni novca, cijeli posao gotov je za manje od deset minuta, a ukupni trošak ne prelazi dva eura. Sad se već sigurno pitate o čemu se zapravo radi, a odgovor je o luku. Ukiseljenom na brzi način.

Postupak ne može biti lakši. sve što trebate napraviti je oguliti i lisnato nasjeckati luk pa ga preliti otopinom octa i začina. Najteži dio je pričekati da kiselina i aromatični dodaci učine svoje. Srećom, ne treba čekati predugo....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2025 04:27