Pruži li vam se prilika narednog vikenda ili tijekom blagdana kojima se svi veselimo boraviti negdje uz ognjište, nemojte propustiti priliku za ispeći pravi starinski specijalitet - uštipke. Za ovo jelo postoji jako puno recepata, neki ih rade od sasvim rijetkog tijesta koje lijevaju u ulje, drugi vole tvrdo tijesto koje oblikuju rukama ili ga valjaju i režu, no jedino što je bitno kod uštipaka je da su lijepo isprženi, iznutra mekani i ne previše masni.
Nudimo vam jedan zgodan recept star nekoliko desetljeća, a možda i više, pa će vam za njega, pored brašna i ostalih sastojaka, trebati kiselo mlijeko, nam,irnica koje se danas rijetko sjetimo. Ako vam ga bude problem nabaviti ili vam trenutno ne bude pri ruci, pomozite se jogurtom koji ćete malo razrijediti mlijekom ili vodom. D...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....