Svako jutro jedno jaje, organizmu snagu daje. Slažemo se, u potpunosti, pa ćemo vam preporučiti jedan zgodan recept za pripremu jaja, jer zašto biste ih svaki put jeli na isti način kad za to nema potrebe.
Jaja se jedu diljem svijeta i svaki kutak ima svoj omiljeni način. Neki vam se od tih načina, onako na prvi pogled, mogu sviđati više ili manje, no mi mislimo da im treba dati šansu. Predstavljamo vam, stoga, jedan poprilično zanimljiv recept za jaja: jaja na bagdadski način.
Zašto bagdadski? Pa, vjerojatno zbog kombinacije začina (kim, češnjak, limun i metvica daju određen bliskoistočni štih), a upravo je limun ono što ovako pripremljenim jajima daje osobitu aromu.
Sličan kiseli element u jelima s prženim jajima susrećemo u šakšuki (gdje tu ulogu ima rajčica) i tur...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....