Recepata za brza i jednostavna jela nikad dosta, pa nek vam se i ovaj nađe pri ruci, osobito ako ste ljubitelj tjestenine i jela s mljevenim mesom. Posebnost jela koje ćemo vam predstaviti je u tome što to uopće nije obična manistra s točem od mljevenog mesa nego prava talijanska fantazija za obožavatelje pašte i ragua.
Pasta al ragù bianco, odnosno tjestenina s bijelim raguom jelo je bogatog okusa i divne kremaste teksture koju duguje jednom sastojku kojeg ovdje možda ne biste očekivali: mascarponeu.
Osim što je vrlo ukusno, ovo se jelo zaista brzo priprema: bit će vam dovoljno samo 15 minuta.
Tjestenina s bijelim raguom
Sastojci:
320 g tjestenine
300 g mljevenog mesa
250 g mascarponea
1/2 luka
1/2 mrkve
1/2 štapića celera
ekstra djevičansko maslinovo ulje
ribani sir
peršin
sol...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....