Volite li piletinu, a nije vam mrsko pojesti nešto na žlicu, svidjet će vam se recept za jednostavno, a jako ukusno jelo čiji će vas prvi zalogaj vratiti u djetinjstvo. Preciznije, u bakinu kuhinju, a možda i u vrtić.
Riječ je o gustom varivu s piletinom i graškom, jelu koje se lako priprema od sasvim prosječnih sastojaka, ali neće razočarati ni gurmane. Tajna uspjeha je u dobrom odabiru trenutka za dodati grašak, a taj, osim o mekoći piletine ovisi i o vrsti graška koju koristite. Svježi ćete trebati dodati nešto ranije, kao i onaj zamrznuti, no grašak iz konzerve ćete dodati tek na samom kraju, kad vam je ostalo još kakvih 15-ak minuta do kraja pripreme jela.
Inače navijamo za prve dvije opcije, ali nedavno smo skuhali ovo jelo s konzerviranim i nismo požalili - rek...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....