StoryEditorOCM
Slanosočni i zapečeni

Punjeni patlidžani koji obaraju s nogu: evo što dodati mesu, što napraviti s balancanama i čime ih posuti, ovo mijenja sve

Piše T. S. M.
23. srpnja 2024. - 15:10

Ako ste se kojim čudom zasitili od punjenja paprika, nudimo vam novu opciju: punjene patlidžane. Po receptu koji vam donosimo balancane su osobito dobre i to zahvaljujući jednom malom, ali bitnom dodatku. Želite li sočan nadjev, a sumnjamo da vam je po volji neki koji to nije, mljevenom mesu i uobičajenoj mješavini sastojaka za bolji okus dodat ćete i malo kiselog vrhnja. Nije li vam pri ruci, poslužite se krem sirom, jednako djeluje.

Evo vam još jedna mala caka za bolji uspjeh: nakon što ste izdubili balancane, obavezno ih malo zapecite prije nego ih napunite, to će osigurati još puniji okus.

I šećer na kraju: ne zaboravite ih posuti sirom i krušnim mrvicama, dobit će predivnu zapečenu koricu.

Balancane s mljevenim mesom

Sastojci:

350 g mljeven...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. listopad 2025 11:03