Nedjeljni ručak puno je više od običnog obida, to je tradicija koja okuplja familiju oko istog stola, njeguje osjećaj zajedništva i pruža priliku za druženje u ugodnoj i opuštenoj atmosferi. A još kad se oko stola okupe gurmani, a ručak priprema pravi meštar ili meštrovica od kužine... Bili vi vješti ili ne, u svakom slučaju dobro će vam doći nekoliko zgodnih recepata, ako ništa barem za ideju što pripremiti ukućanima.
Prvi set recepata, kojim započinjemo naš tjedni serijal o nedjeljnom ručku, sastavili smo po svom guštu, ali vjerujemo da će se mnogima barem ponešto svidjeti. Primo piatto je u skladu sa sezonom: bob i biži s punjenim artičokama. Tu se nema što dodati (osim malo pancete, koju ne navodimo u receptu kako bi bio za sve prikladan) i želimo vam da u lovu ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....