što je ljeto bez šalše od poma? Sad kad smo konačno dočekali prave, zrele, ljetne rajčice, šalša nam je na jelovniku barem tri puta tjedno. Ako je i s vama isti slučaj, možda vam ponestaje ideja i recepata. Jer, svaka čast šalši, ali lako se umoriti od jednog te istog jela... Stoga vam nudimo novi recept za obožavajni umak - zapravo ne novi, nego jako stari...
Pasta alla Scarperiello, odnosno tjestenina na postolarev način, stari je talijanski recept iz napuljskog kraja, idealan za pripremu kad nemate vremena, u zadnji tren, ali unatoč tome ovo je jelo toliko dobro da sovaja svakoga tko ga kuša. Prema legendama, pasta allo Scarpariello nastala je u napuljskom kvartu Quartieri Spagnoli, među uličicama u kojima su nekada živjeli slavni Scarcari, odnosno postolari koji su prod...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....