Dugo je trajala debata o tome koje je ulje najbolje za prženje, a u tom su se kontekstu najčešće spominjali maslinovo ulje, za koje su jedni tvrdili da je savršeno za tu namjenu, dok su se drugi zbog toga hvatali za glavu, zatim repičino, na užas onih koji tvrde kako je riječ o jednom od najnezdravijih ulja uopće, dok su treći zagovarali suncokretovo kao najbolje za tu svrhu.
Spominjali su se i ulje od kukuruza, sezama i sjemenki grožđa, no čini se da nitko nije bio u pravu. Doduše, treba priznati da mnoga od spomenutih imaju jako dobre performanse pa nećete pogriješiti ako ih odaberete kad se zaželite fino pržene hrane, no ako ćete se voditi najnovijim trendovima, vaš će izbor pasti na ulje koje još nitko nije naveo kao izbor za friganje, pohanje i slične vrste obrade hrane na...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....