Jeste li primijetili da vam s malo hladnijim danima organizam jednostavno traži malo jači doručak? Asketski obroci poput zdjelica s voćem, tanušnih sendviča i čašica jogurta sa šačicom sjemenčica sad su dovoljni samo onima bez apetita, svi ostali maštaju o vrućim pecivima, burecima, sendvičima iz kojih curi rastoljeni sir... Ali ni to nije dobro. Trebalo bi smisliti nešto ukusno, zakusno, ali ne i nezdravo. Hm, što bi to moglo biti?
Odgovor je jednostavan. Jaja. Tim bolje ako su domaća.
Jaja jamče sitost, lako se i brzo pripremaju, a ako se želite malo poigrati, mogu vam pružiti oravi gurmanski doživljaj. Kako? E, tu mi nastupamo sa svojim savjetima i receptima, a najnoviji je pravi jesenski.
Predlažemo vam jesensku verziju prženih jaja, negdje na po‘ puta između šakš...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....