StoryEditorOCM
Slanodelikatesni doručak

Pržena jaja zbog kojih ćete pomazati tavu: ovaj je recept idealan za jesen, jamči sitost i užitak, a ulje nije potrebno

Piše T. S. M.
19. listopada 2024. - 08:15

Jeste li primijetili da vam s malo hladnijim danima organizam jednostavno traži malo jači doručak? Asketski obroci poput zdjelica s voćem, tanušnih sendviča i čašica jogurta sa šačicom sjemenčica sad su dovoljni samo onima bez apetita, svi ostali maštaju o vrućim pecivima, burecima, sendvičima iz kojih curi rastoljeni sir... Ali ni to nije dobro. Trebalo bi smisliti nešto ukusno, zakusno, ali ne i nezdravo. Hm, što bi to moglo biti?

Odgovor je jednostavan. Jaja. Tim bolje ako su domaća.

Jaja jamče sitost, lako se i brzo pripremaju, a ako se želite malo poigrati, mogu vam pružiti oravi gurmanski doživljaj. Kako? E, tu mi nastupamo sa svojim savjetima i receptima, a najnoviji je pravi jesenski.

Predlažemo vam jesensku verziju prženih jaja, negdje na po‘ puta između šakš...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. listopad 2025 09:14