StoryEditorOCM
Pričeinsajderski uvid

Pero Savanović: Ovo vam je recept za uspjeh restorana, u Splitu ga se neki već drže i rade toliko dobro da zatvaraju u 6

Piše Tea Sumić Miletić
21. veljače 2025. - 08:54

Pero Savanović, proslavljeni kuhar s preko trideset godina iskustva u ugostiteljstvu, dao nam je veliki intervju u kojem su neke od tema bili nekvalitetna ponuda prilagođena turistima, divljanje cijena i bezbroj problema vezanih uz radnu snagu, o čemu je riječi bilo u prvo dijelu razgovora, zaključak kojeg je bio da će se po pitanju restorana neke stvari morati iz temelja promijeniti.

Pero Savanović: Doći će do velikih promjena, restorani tako ne mogu poslovati. Vidio sam to u Njemačkoj. A ove cijene...

U nastavku razgovora pojasnio je detalje modela koji bi bio prihvatljiviji za sve i dao svoj recept za dugoročan uspjeh restorana. Također nam je dao svoj osvrt na trenutno stanje na splitskoj gastronomskoj sceni i ukazao na jednu specifičnu situaciju...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2025 04:35